Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview

Dinsdag 22 november hebben alle kinderen in de klas een klassenschoen gezet met daarin een brief aan Wellespiet. In deze brief werd er gevraagd om het recept van omapiet, zodat wij Wellespiet kunnen helpen met het bakken van een verrassingstaart voor Sinterklaas. Vanmorgen was de brief weg en bleken alle schoenen leeg. Rond 10.00 uur liepen Piet Pink Lady en zeurpiet ineens het schoolplein op. Alle klassen hebben een bezoekje gekregen van de pieten. Deze pieten hadden belangrijk nieuws vanuit het pietenhuis.

  • Wellespiet heeft onze hulp hard nodig en heeft elke klas het recept gegeven. Donderdag en vrijdag zal het in de school heerlijk ruiken naar de proeftaartjes die de kinderen voor Wellespiet bakken. Na ze zelf te hebben opgegeten, mogen ze met een rode of groene sticker aangeven of dit het juiste recept was. De uitkomst zullen we uiteraard weer via de klassenschoen naar Wellespiet sturen.
  • Sinterklaas heeft gevraagd of de kinderen donderdag 24 november hun schoen willen zetten. Dit betekent dat de kinderen een schoen van thuis mee mogen nemen, mocht dit lastig zijn kan een binnenschoen die op school staat ook worden gezet.