Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview

Vandaag vond de finale van de Voorleeswedstrijd in de bovenbouw plaats. Na eerst een zinderende voorfinale in de klas, was het om 14.00u tijd voor de Grote Finale in de speelzaal. Liladee, Ivonne en Anel stonden bij aanvang van de finale op de gang, zenuwachtig duimen te draaien en met elkaar te smiespelen, terwijl het publiek hun luisterinstructies ontving van meester Pelle. Na de instructies werd het publiek officieel welkom geheten door meester Wouter en namen de juryleden plaats op de banken. Na een korte uitleg over de taken van de jury - letten op tempo, volume en intonatie - was het dan echt tijd voor de grote eindstrijd. 

 

Zoals altijd wel het geval is, viel het voor de jury niet mee een winnaar aan te wijzen. Na grondig overleg tussen de juryleden kwam er uiteindelijk één winnaar der winnaars uit de bus, namelijk: Anel Huskic. Bij dezen willen we Anel nogmaals hartelijk feliciteren met zijn overwinning, na een zeer fraaie voordracht.

 

Uiteraard willen we ook alle deelnemers aan de voorrondes en de Grote Finale heel erg bedanken voor de vele minuten leesplezier die zij hun groepsgenoten en -leiders geboden hebben!