Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview

Vandaag hebben de kinderen van groep 7 deelgenomen aan het VVN Praktisch Verkeersexamen. 's Ochtends om 8.20u druppelden de eerste examenkandidaten binnen. Ze stelden zich als vanzelf op in een keurig nette rij. Daar ontvingen ze de laatste instructies van meester Wouter. Om 8.40u was het dan echt zover. We vormden een sliert, op volgorde van achternaam, en fietsten in een krappe 5 minuten naar de Cesar Franckstraat. Daar stonden de wijkagent en de studenten van het Da Vinci College ons reeds op te wachten. Nadat iedereen een hesje had ontvangen begon de fietskeuring: allemaal glansrijk geslaagd! Na een laatste instructie door de wijkagent, waarin allerlei tips en trucs werden herhaald, kon de fietstocht dan eindelijk beginnen. Om 9.05u was iedereen alweer binnen (dat krijg je als je niet in een woonerf fietst!). Kort maar krachtig, kunnen we zeggen!

 

De studenten van het Da Vinci College zullen zich onder begeleiding van een docent gaan bezig houden met het berekenen van de scores. Omdat alle scholen de resultaten op dezelfde dag ontvangen, kan dat wel een paar weken duren. Even afwachten dus. Gelukkig kunnen we in de tussentijd genieten van de foto's uit de fotogallerij. Neem vooral een kijkje!

 

Zodra de resultaten binnen zijn, zal meester Wouter de diploma's uitschrijven. Deze worden aan de kinderen overhandigd tijdens een officiƫle diploma-uitreiking.