Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview

Vanochtend was het feest in de bovenbouw! De meesters vierden namelijk hun verjaardag. Een ingewikkelde blokkenboom tekenen, je droomhuis ontwerpen, een bad hairday bedenken of wedstrijdjes spelen tegen je maatje op Rekentuin, het was allemaal mogelijk. Voor de spelfanaten stonden onder andere spellen als Scrabble, Zeeslag en een ouderwets schaakspel ter beschikking.

 

Tussendoor hebben we genoten van een glas heerlijke, natuurzuivere limonade met aardbei, tijm, munt, citroen- en sinaasappelsap en blauwe bessen. Deze lekkernij werd bijgestaan door een gezonde spies met ananas, mozarella, basilicum, tomaat en jong belegen kaas. Natuurlijk door de kinderen zelf klaargemaakt. Hmmmm.....

 

Naast een gezellig feestje, hebben de kinderen van de bovenbouw de meesters ook weer getrakteerd op een heleboel mooie, hippe en lekkere cadeautjes: een mooi en inspirerend boek om uit voor te lezen, een coole en moderne fidget spinner of een lekker chocolaatje, we hebben het allemaal langs zien komen en werden er best een beetje verlegen van. Ontzettend bedankt voor al deze lieve gebaren!

 

U leest het al: het was weer een toppertje!!