Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview
Mickey en Minnie Mouse, de Zware jongens, Ariel, prins Erik, Kwik, Kwek en Kwak, de stiefmoeder van Assepoester... Het leek er vrijdagmiddag net op alsof we twee uur lang middenin Disneyland rondliepen. Niks was echter minder waar, alle bovenstaande personages liepen rond over ons mooie groene schoolplein. Kinderen, ouders en leerkrachten hadden zich gestort in de wondere wereld van Walt Disney. Met groot succes welteverstaan!

U raadt het al, we praten hier over de traditie der zomertradities, namelijk ons Montessoriaanse Zomerfeest. Heerlijk eten, verfrissende drankjes, spetterende optredens op het Open Podium, uitdagende en gezellige spellen: het is ons wederom gelukt om er een geweldig feestje van te maken!

Bij dezen willen we alle hardwerkende kinderen, ouders, groepsleid(st)ers en EVC-leden nog eens extra in het zonnetje zetten. Zonder hun fantastische voorbereidingshulp was het ons als school nooit gelukt om ook van deze editie van het Zomerfeest weer een knaller van jewelste te maken!