Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview

"Berg op Zoom, hout zich vroom

Stut de Spaensche scharen

 

Laet 's Lands boom end' sijn stroom

Trouwlijck doen bewaren!"

 

Wat een heerlijk muzikale middag was het weer tijdens het Minikoraal 2017. Dit jaar niet aan de Garenmarkt, maar vanwege de bouw van de ondergrondse parkeergaraga, op de velden van Korfbalvereniging Sporting Trigon. Pieter van der Werf stond zoals vanouds weer in zijn deftige burgemeesterspak op het podium en kreeg traditiegetrouw de ambtsketen van burgemeester Henri Lenferink aangereikt. Ook de jaarlijks terugkerende speld van onze moedige burgervader was weer goed te horen, tijdens het bekende, o zo stille en wonderlijke rustmomentje.

 

De kinderen van de bovenbouw waren uiteraard weer een opvallende verschijning op de tribune. Niet alleen door het prachtige gezang, maar ook door de knalgele hesjes. Dankzij hun enthousiaste en positieve instelling kunnen we spreken van niet alleen een muzikale, maar ook heel gezellige middag. Fantastisch!

 

Bij dezen willen we ook alle ouders die zich aangemeld hebben als fietsbegeleider nog eens extra hartelijk bedanken. Zonder u zouden we dit mooie feestje toch maar mooi gemist hebben. In plaats daarvan hebben we genoten van een prachtige opening van de komende feestweek en kijken we alweer reikhalzend uit naar het Minikoraal van 2018!