Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview

Woensdagmiddag 21 november stond onze langverwachte Montessorimiddag op het programma. En wat hebben we met elkaar genoten van alle enthousiaste kinderen die lesjes verzorgden voor jong en oud! De reacties van de bezoekers waren dan ook lovend en hartverwarmend:

 

"Wat weten de kinderen goed hoe ze met de materialen moeten en kunnen werken!"

"Was ik zelf maar een montessorikind..."

"Leerzaam, gemoedelijk, gezellig, interessant, met ruimte voor gesprek en samenwerking." Deze werden genoteerd in de 'feedback-wolkjes'.

 

De groepsleid(st)ers en pedagogisch medewerkers van SPL waren aanwezig om met belangstellenden in gesprek te gaan en de lesjes van de kinderen mee te beleven. Samen hebben we een goed en praktisch beeld geschetst van ons mooie montessori(peuter)onderwijs. Gezien het succes zullen we later dit jaar vast en zeker nog een Montessorimiddag plannen. U bent ook dan natuurlijk weer van harte welkom om het enthousiasme en de leergierigheid van de kinderen in de praktijk te ervaren.

 

We willen alle belangstellenden die ons tijdens de Montessorimiddag bezocht hebben bij dezen nogmaals bedanken voor hun interesse en enthousiasme. Aan de hand van de fotogalerij op SchouderCom kunt u nog eens heerlijk nagenieten van deze succesvolle Montessorimiddag. Wij adviseren u dit vooral lekker te doen!