Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview

Bezoek uit Japan!Op donderdag 29 november is onze school wederom bezocht door een student uit Japan, ditmaal van de Universiteit van Tokio. Een mooi vervolg op de uitwisseling van september. Toen bezochten 15 Japanse studenten onze school en verwonderden zichzelf over ons prachtige montessorionderwijs.


 


Adrian en Philip vertelden Ayaka, onze Japanse gast, in hun beste Engels over de dagelijkse gang van zaken in de verschillende bouwen. Het was daarbij mooi om op te merken hoe goed deze twee kinderen in staat waren ons montessoriverhaal over vrijheid, zelfstandigheid en eigenaarschap aan Ayaka konden over te brengen. De voorbereiding en evaluatie van het bezoek werden vormgegeven door Martine.


 


We kunnen wederom concluderen dat de interesse in ons onderwijs ver reikt, en met goede reden. Het was voor onze school een mooie kans om ons montessorionderwijs weer eens flink in de schijnwerpers te zetten. We verwachten dat er volgend jaar wederom studenten uit Japan onze school komen bezoeken, en dat vinden wij een grote eer!