Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview

We zijn trots dat we in de loop van het nieuwe schooljaar een samenwerking hebben: SPL (Stichting Peuterspeelzalen Leiden) en Montessorischool Apollo zullen na de herfstvakantie ons gebouw de eerste montessori peutergroep van Leiden starten. Peuters van de montessori peutergroep worden begeleid door pedagogisch medewerkers van SPL volgens de montessori pedagogiek. 

In een goede sfeer en veilige omgeving kunnen peuters, onder deskundige begeleiding van twee medewerkers, ontdekken en leren volgens de beginselen van Maria Montessori. Met het grote voordeel dat de peuters deel uitmaken van de totale schoolomgeving. Zij doen bij gelegenheid ook mee met basisschoolactiviteiten. De overgang naar de basisschool is op deze manier een kleinere stap én er wordt een doorlopende montessori leerlijn gegarandeerd van 2,5 tot gemiddeld 12 jaar. 

 

Informatieavond

Maandagavond 11 juni heeft SPL samen met ons informatie gegeven over de nieuw te starten peutergroep. Er waren veel belangstellenden en inmiddels al veel aanmeldingen. Zie

 

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd in de nieuwe peutergroep van SPL bij Montessorischool Apollo en was u niet aanwezig bij deze avond? 

Kun u niet aanwezig zijn die avond maar heeft u toch belangstelling of wilt u voor uw peuter een plaats veilig stellen? Neem dan contact op met Martine Lammerts van Montessorischool Apollo of SPL om aan te melden en een plekje voor uw peuter te reserveren.