Inloggen

Montessorischool Apollo

preview

Inline imageOnder de noemer 'beter wat later dan helemaal niet' willen we u langs deze weg toch ook nog even meenemen naar de verjaardag van de grootste kindervriend van Nederland: Sinterklaas. Dus naast al het nieuws over Kerst en de Voorleeswedstrijd, óók nog een leuk bericht over de verjaardag der verjaardagen.

 

Op 4 december was het in de hele school een groot sinterklaasfeest!  Jong en oud genoten van een dag vol gezelligheid, gezonde spanning, kruidnoten en uiteraard een bezoek van Sinterklaas en zijn vriend Piet. Dat bezoek begon wel even heel anders dan anders. In de onderbouwgang stond namelijk een comfortabel reisbed opgesteld, toevallig met een echt sinterklaasdekbed. 's Ochtends vroeg bleek dat Sinterklaas was blijven slapen op Montessorischool Apollo. Ja, dat leest u goed! Sinterklaas was blijven slapen. De kinderen die door de groene deur kwamen waren blij verrast Sinterklaas aan te treffen. Supergaaf en superspannend!

 

Iedere groep had vervolgens een momentje met Sinterklaas en Piet gepland, de onderbouw in de speelzaal en de midden- en bovenbouw in de eigen groep. Tijdens hun deze momentjes werden Sint en Piet getrakteerd op onder andere kunstwerkjes, toneelstukjes, ontroerend vioolspel en heuse playbackshows. Als bedankje kreeg iedere groep van Sint en Piet een groepscadeau. Was deze nog niet binnen door de coronadrukte bij de postkantoren, dan zouden deze zeker heel snel gaan komen, beloofde Piet ons. Gelukkig maar!

 

Aan het einde van de dag gingen alle kinderen met een voldaan en enthousiast gevoel naar huis. Daar stond op 5 december vast ook nog een thuisviering op de planning! Zoals u kunt lezen hebben we met elkaar een spannend, gezellig en actief Sinterklaasfeest gevierd. Wat wil een kind nog meer? Achteraf meegenieten? Dat kan via de fotofgalerij!